a

Catering

En grönare vardag på jobbet?

Hos oss hittar ni ett brett lunchsortiment med sallader, smoothies, poké bowls och wraps. Vi har även frukost, mellanmål och nyttig fika. Vi erbjuder catering till företag och event. Ska ni ha möte eller konferens, kontakta en av våra restauranger!

Ansök om att bli fakturakund

Det är enkelt, säkert och praktiskt att spara dina uppgifter! Du slipper knappa in informationen nästa gång du ska handla. Om du vill registrera ditt företag har du dessutom möjligheten att ansöka om att handla på faktura.

1 + 14 =

Avbokningsvillkor

En avbokning ska göras ett dygn innan beräknad leverans/hämtning för att vi ska kunna garantera att den verkställs. Om du gör en avbokning fram till 3 timmar innan beräknad leverans/hämtning kommer vi att göra allt vi kan för att avstyra din beställning. Är maten redan tillagad försöker vi sälja måltiderna under dagen. Vi fakturerar dig för en eventuell mellanskillnad.

Kontakt vid avbokning: har du beställt leverans alternativt hämtar själv kontaktar du den valda butik du lade din beställning hos. Alla kontaktuppgifter hittar du här. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och leveranstider.

SAMLA LOJALITETSPOÄNG! 

Appstore:

Google Play: