a

Om oss

Salads and Smoothies

Salads and Smoothies erbjuder hälsosam frukost, lunch, mellanmål och fika. Vi strävar efter att gynna en hälsosam livsstil, som både smakar och gör gott. Vi ska vara en livsstilsrestaurang och en naturlig mötesplats för våra gäster att vilja tillbringa sin tid på.

Vår primära målgrupp är kontorsarbetare som kommer till oss för en snabb och hälsosam lunch på vardagarna. Utöver dem har vi däremot en stor variation av kunder i alla åldrar, beroende på våra olika restaurangers lägen.

Vi väljer våra råvaror med omsorg och våra färdiga livsmedel tillverkas antingen hos Smakverkeri, eller på plats i restaurangerna. Smakverkeri säkerställer att produkterna håller så hög kvalitet som möjligt för att ge våra gäster den bästa smakupplevelsen. Med rätt ingredienser, våra egna recept och tillredning på plats blir maten fräschare och godare. Vi tillverkar våra egna dressingar och tillagar alla kolhydrater. Brödkrutonger, granola, kallpressade juicer, frukost och nyttigt fika görs i restaurangerna. Våra rätter görs a la minute med hjälp av förpreppade råvaror så att väntetiden blir under minuten.

SAMLA LOJALITETSPOÄNG! 

Appstore:

Google Play: